Lilypie 1st Birthday Ticker

23 Temmuz 2007

Özlem...



Atam, hala izindemiyiz maalesef emin değilim. Ama ben anamı da alıp gitmek istiyorum buralardan.

5 Comments:

Blogger renkler said...

Biliyor musun? Anası ile oradan kovulan o adam da bence onu kovanın partisine oy verdi. Yoksa bu kadar oy alınması mümkün değil. Fındık fiyatlarına isyan eden Giresun da ezici bir şekilde zafer kazandırdı! Halkımızın artık bilinçlenmesi lazım. Sadece aydınların değil diğer kesimlerin de bilinçlenmesi lazım. Yıllarca o insanlar fakir bıraklıdı, daha da acısı cahil bırakıldı. Buna şaşmamak lazım!

24/7/07 9:16 ÖÖ  
Blogger Yaz said...

Renklerciğim, bende fındıkçıların o partiye oy vermesine çok şaşırdım. Çoğunlukla parayı sevenler ve dediğin gibi cahil bırakılanlar tarafından oy verildi ama maalesef kimse madalyonun diğer yüzünü görmek istemedi yada görmedi. Hala belediyeleri iyi çalışıyor, park bahçe kaldırım yapıyorlar diye oy veren insanlar vardı. Arka plandaki yapılanlar kimsenin umurunda olmadı. Neyse inşallah hayırlı olur hepimiz için.

24/7/07 9:54 ÖÖ  
Blogger ERDIL said...

Yaz kizim kern noktasina inmedikten sonra nedenini görmek cok zor.Karsisinda yer alan Partileri ele alinca bunu daha iyi anliyabiliriz.Secime hazirlanirken AKP neler yapti.Diger partiler onun yaptigi degisikliklere karsi neler yapmaya kalktilar nasil fiyaskolar cikti.Bir örnek :)
Kadro degisikligi ile bütün Milli Görüs kadrosunu aday göstermedi.
Bu da ona prim yapti
Anap Dyp nin birlesme tiyatrosu.
Görüldüki degisen bir sey yoktu.
Oylar kaydi.CHP secim boyunca her kezin bilegeldiginden baska bir sey üretemedi.Kavgaci tavrina devam etti.Genc Parti her ne kadar kadrosuna yeni yüzler cikartsa bile onun tanitimini yapamadi.Bir de baskaninin gecmisi.MHP kendi tabani ve CHP ve diger bazi partilerden kayan oylarla biraz canlandi.Gelelim Medya'ya günlük kavgalari yansitmaktan baska bir sey yapmadi.Bu gecen 4,5 senelik zamanin ekonomik ve sosyal analizini halkin anliyacagi dilde anlatmadi.Gelelim sonuca kaybedenler ne yaptilar.Halkin önüne cikip nerede hata yaptiklarinimi anlattilar.Derin ve sessizlik.Yarin bir secim olsa AKP bu manzara karsisinda % 10 daha fazla oy alir.TC.de yatirim yapmiyan kendini anlatamamiyan bir partinin sansi olmiyacaktir.Ister dogru isterse yanlis olsun bu Millet elindekini kaybetmeye tahammülü yok.
Saygilarla.

24/7/07 11:58 ÖÖ  
Blogger Yaz said...

Erdil babacığım söylediklerinizde %100 haklısınız sadece ilave etmek istediğim şeyler var.
Tamam diğer partiler AKP nin ekmeğine bal sürdü bu gerçeği kimse inkar edemez. fakat işsizlik, yoksulluk, yolsuzluk, kadrolaşma, terörle mücadeledeki yetersizlik ve dış politika basiretsizliğini de görmedimi hiç kimse. Bende oyumu kullanırken çok içime sinerek basmadım mührü birçokları gibi. Ama kendimce başka alternatif yoktu. İstikrar yüzünden oy verenler, doğmamış çocuklarının 2 kat (belki daha fazla) borçla dünyaya geleceklerini göremedilermi? Neyse diyecek birşey yok artık demek ki çoğunluk hayatından memnunmuş. Hayırlısı olsun...

24/7/07 12:12 ÖS  
Blogger ERDIL said...

Keske senin söylediklerini meydanlarda muhalefetden de duyabilseydi bu vatandas.

24/7/07 1:44 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home

Free Counters
--------------------------------------------------------------------------------
eXTReMe Tracker
-------------------------------------------------------------------------------